Nassaustraat 18, Winschoten
0597 67 12 14
info@priontec.nl
Whatsapp

Over Priontec, bouwkundig tekenbureau & adviseur in Winschoten

Elke bouwer van woningbouw en utiliteitsbouw kan uitstekend uit de voeten met een ontwerp en bouwbegeleiding van bouwkundig bureau Priontec. Het vakmanschap in ontwerp van bouwwerken en staalconstructies van ons bouwkundig teken- en adviesbureau is een ideale mix van bouwkundige en werktuigbouwkundige kennis en ervaring.  

De medewerkers van bouwkundig tekenbureau & adviseur Priontec

Paul, bouwkundig ingenieur

“Bouwkunde is mijn passie. Bijna niets is mooier dan het vormgeven van iets dat wordt neergezet voor de lange termijn. Als bouwkundig ontwerper vind ik het ontzettend leuk om de vertaalslag te maken van een idee van mensen naar een uitvoerbaar en betaalbaar ontwerp van woning of pand, waaraan mensen een hele lange tijd veel plezier gaan beleven.”

Harm Jan, werktuigbouwkundige

“Al vele jaren werk ik in werktuigbouwkundige engineering en ontwerp, waarvan de laatste jaren als zelfstandig ondernemer. In die branche signaleer ik al geruime tijd een stijgende vraag naar staalconstructies voor woning- en utiliteitsbouw. Priontec anticipeert hierop met een creatieve mix van bouwkundige en werktuigbouwkundige knowhow. Daarnaast ben ik binnen ons bouwadviesbureau  verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, acquisitie en administratie.”

Ons werkgebied

Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Priontec bedient klanten in heel Nederland. Onze focus ligt met name op Noord-Nederland. De kern van ons werkgebied ligt in de provincies Groningen, Fryslân (Friesland) en Drenthe. Wij bedienen klanten in de regio’s Winschoten, Delfzijl, Eemshaven, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand, Groningen, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Joure, Harlingen, Lemmer, Assen, Smilde, Beilen, Meppel, Hoogeveen, Coevorden, Emmen en Westerbork.

Schetsontwerp in één dag? Bij Priontec kunt u snel en eenvoudig een schetsontwerp opvragen. Dankzij het schetsontwerp in één dag krijgt u een compleet beeld van de bouwplannen tegen een minimale investering. Daarbij wordt in de eerste plaats de hoofdmaten en de vormgeving bepaald. Met dit eerste schetsontwerp kan er vooroverleg met een bevoegd gezagd gevoerd worden om uw bouwwensen in grote lijnen te toetsen aan de actuele wet- en regelgeveing en kunt u richtprijzen opvragen bij verschillende aannemers.