Nassaustraat 18, Winschoten
0597 67 12 14
info@priontec.nl
Whatsapp

3D Visualisaties bij 3D tekenbureau Priontec in Winschoten

Wandel vooraf door uw huis of pand in virtual reality

Voel, beleef en bekijk elke ruimte in uw nieuw te bouwen huis of pand vooraf alvast in virtual reality. Met de virtuele tour in 3D van bouwkundig teken- en adviesbureau Priontec loopt u rond in uw nieuwe bouwwerk voordat er zelfs maar een schop de grond in is gegaan. 

Voorkom dat u achteraf denkt 'Dit had ik graag net iets anders gezien'

Aanpassingen van het bouwontwerp zijn nog mogelijk

Ervaar vooraf de sfeer en indeling van het bouwwerk zoals wij het hebben ontworpen. Beleef de virtuele tour in 3D op het moment dat aanpassingen van het ontwerp nog mogelijk zijn. U krijgt ruim de tijd en gelegenheid om in alle rust na te denken over eventuele veranderingen die u wenst. Ons bouwkundig ontwerp is pas af als u tevreden bent.

3D Visualisatie van een ingerichte woning

Het is zelfs mogelijk om de woning bij de 3D visualisatie volledig in te richten. Zo weet u gelijk of het meubilair dat u wilt plaatsen in de betreffende ruimtes past. Zo voorkomt u dat u achteraf denkt ‘dit had ik graag net iets anders willen hebben’. Want het zijn vaak heel eenvoudig aanpasbare details die achteraf net iets hadden gemoeten.

Ook traditionele bouwtekeningen en schetsen

Naast onze 3D presentatie krijgt u van ons ook de traditionele schetsontwerpen en impressies. En uiteraard zorgen wij als bouwtechnisch adviesbureau en bouwkundig constructeur voor al het bouwkundig tekenwerk, zoals detailtekeningen, constructieberekeningen, EPC-berekeningen en bouwbesluitberekeningen.

Schetsontwerp in één dag? Bij Priontec kunt u snel en eenvoudig een schetsontwerp opvragen. Dankzij het schetsontwerp in één dag krijgt u een compleet beeld van de bouwplannen tegen een minimale investering. Daarbij wordt in de eerste plaats de hoofdmaten en de vormgeving bepaald. Met dit eerste schetsontwerp kan er vooroverleg met een bevoegd gezagd gevoerd worden om uw bouwwensen in grote lijnen te toetsen aan de actuele wet- en regelgeveing en kunt u richtprijzen opvragen bij verschillende aannemers.